Tirsdag kveld startet Evangeliesenterets 20. høyfjellsstevne på Beitostølen.

– Det var vanskelig å kjøre opp hit til Beitostølen i dag uten å tenke på starten, Lise.

Daglig leder i Evangeliesenteret ser på Lise Karlsen og smiler. I år er det nemlig 20 år siden Evangeliesenteret begynte å arrangere et årlig stevne midt oppe i fjellheimen, et stevne som har vært populært hele veien, og fremdeles trekker flere hundre mennesker til møtesalen på Radisson SAS hotell på Beitostølen.

– Noen hadde blitt begeistret for Evangeliesenterets TV-sendinger og lurte på om ikke senteret kunne til Beito og holde et stevne, forteller Eriksen.

Og slik ble høyfjellsstevnet til.

– Ludvig var så glad. Det var jo sånn Ludvig var. Det lyste av øynene hans og han gledet seg så fordi han kunne få ta med beboerne opp til fjellet der de skulle få bo på hotell og spise god mat. Det første stevnet holdt vi i en kjeller her oppe, men etterhvert kom det så mye mennesker at vi flyttet til storsalen og her har vi blitt. I dag er ikke Ludvig på høyfjellet lenger, men han er blitt flyttet enda høyere opp. Han har nådd målet, og vi andre, vi er på vei, innleder Eriksen.

Møtesalen på Radisson SAS er godt fylt opp til å være en tirsdag kveld, og mot helgen antas antallet å øke til det dobbelte. Eriksen har forventning til uken på fjellet. Jostein Kirkenes med band skal lede musikken, og følgende forkynnere skal tale: Trond Palmgren Eriksen, Hanne Sørmo, Allan Nilson, Kjetil Sterri Mørch, Trond Andersson, og Pål André Joys Wigart.

Det blir møter hver dag kl.10 og kl.19:30. Mellom møtene er det muligheter til å gå turer i fjellet, svømme, besøke hotellets SPA-avdeling, og slappe av sammen med gode senter-venner. Hver kveld blir det dessuten sang og musikk nede i baren med Kirkenes og bandet. Det er fremdeles ledige plasser for dem som ønsker å delta.