ENGELIESENTERETS BRUKTBUTIKK I NORDREGATE 20, OSLO

Bruktbutikk inne

 

Evangeliesenteret driver en bruktbutikk på Grünerløkka i Oslo. Denne butikken er på over fire hundre kvadratmeter, og selger både brukte og nye ting. De har også tidvis antikke varer. Ansvarshavende i bruktbutikken er Gunnar Antonsen.

Nytt og brukt

-Tilsammen har vi fire hundre kvadratmeter til rådighet, sier Gunnar Antonsen. 325 kvm er butikk, mens de resterende 75 kvm er lager. Bruktgjenstander får vi ofte av sentervenner, og kan selge dem videre med fortjeneste her i butikken. Ikke sjelden sponser næringslivet oss med nye ting som vi kan selge. Vi har møbler, klær, pyntegjenstander, malerier, smykker, bøker, elektriske atikler og mye annet. Det er et godt utvalg her, så folk er hjertelig velkommen, sier Gunnar.

Ansvarshavende i butikken får stadig henvendelser fra folk som enten spør etter varer, eller som ønsker å gi noe til senteret.

-Jeg er ofte på besøk hjemme hos folk, som har noe de vil gi til senteret. Da blir det alltids tid til en god prat samtidig, og det er hyggelig. Når det gjelder butikken, opplever vi også at folk kommer innom kun for å prate litt, og det setter vi pris på i den grad vi har anledning. Vi opplever også at noen testamenterer hele innboet i et hus eller leilighet til oss. Det er hensikten at Evangeliesenteret skal tjene penger på butikken, for på den måten å kunne hjelpe mennesker som kommer til senteret med et rusproblem. De som testamenterer eller gir møbler og gjenstander til oss, er jo også med på å hjelpe denne gruppa, og det er jo positivt, sier Gunnar.

Kaffe

Butikken i Nordregate er mer enn en vanlig butikk, kan Antonsen fortelle.

-Nå driver vi jo forretning, sånn at det er klart. Men vi har mange ”kunder” som stikker innom utelukkende for en prat. For en del sitt vedkommende fungerer vi nok som den sosiale kontakten de trenger i hverdagen. Her byr vi på en kaffekopp, og jeg tror vi har løst opp mang en frustrasjon over en kaffe. – Nå ønsker vi folk flest hjertelig velkommen til vår nye fine butikk i Nordregate på Grünerløkka. Gamle og nye kunder og venner er hjertelig velkommen, sier Gunnar Antonsen, som er ansvarshavende i Evangeliesenterets bruktbutikk.

Gunnar Antonsen

Kontaktperson Gunnar Antonsen

Bruktbutikk kontakt