Evangeliesenteret avlyser årets Landsstevnet, grunnet koronafare. – Vi vil ikke utsette våre beboere for smittefare, sier stevneleder, Trond Andersson.

Tekst og foto: Marit Joys Wigart

Det er med tungt hjerte at stevneleder i Evangeliesenteret, Trond Andersson, formidler nyheten om at årets Landsstevne på Østerbo er avlyst grunnet fare for koronasmitte. 

– Vi har ventet i det lengste med å avlyse, i håp om at det skulle la seg gjennomføre, men vi innser at på grunn av smittefare er det ikke ansvarlig å arrangere Landsstevnet. En særlig grunn er at Landsstevnet foregår inne på Østerbo rehabiliteringssenter og vi ønsker ikke å utsette våre beboere for smittefare, sier Andersson. 

Satser på høststevne på Beitostølen

Den gode nyheten er forøvrig at Evangeliesenteret satser på at høststevnet på Beitostølen den 25. – 28. september vil la seg gjennomføre. 

– Vi ser fram til høststevnet og håper på et flott stevne oppe i fjellheimen. Vi har også begynt å arrangere mindre møter rundt i landet, hvor vi kan invitere et visst antall personer, utifra myndighetenes anbefalinger, opplyser Andersson.