Ved Evangeliesenterets kontaktsenter i Oslo varmer det godt for kontaktsenterets gjester. Det har Mitsubishi Electric sørget for.

Tekst: Marit Joys Wigart.

– Det var veldig raust av Mitsubishi Electric å gi oss denne varmepumpen. Det viser at man har et hjerte for mennesker og er rause i forhold til å hjelpe de som er i nød, sier daglig leder i Evangeliesenteret, Trond Palmgren Eriksen.

Samfunnsbidrag
Einar Smidesang er markeds- og salgssjef (Business unit manager LES) ved Mitsubishi Electric Europe B.V. Norwegian Branch. Han forteller at Mitsubishi Electric har som policy å bidra til samfunnet med produkter og kvalitet som øker alles levestandard. De ønsker også å være en positiv bidragsyter på andre arenaer, slik som å gi bort produkter til Evangeliesenteret.

– Vi synes arbeidet Evangeliesenteret gjør for de som har det vanskelig er virkelig bra, og ønsket å bidra på vår måte. Det å gi mat og trygghet til de som virkelig trenger det, er en grunnleggende god gjerning. Vi selger produkter som varmer folk, og deres arbeid varmer også mange. Derfor tenkte vi at det var en ekstra varmende effekt ved å støtte Evangeliesenteret, sier Smidesang.

Varmepumpen som er installert ved Evangeliesenterets kontaktsenter i Oslo, kostet egentlig 25 000 ferdig montert på veggen.