Evangeliesenteret vil fra 1. juni starte samarbeid med Kanal 10. 

– Vi er veldig takknemlige for muligheten til å sende våre programmer på kanal 10. Vi ser også fram til å jobbe sammen med dem om å videreutvikle sendingene, samt gjøre samarbeid utover de faste programmene, for eksempel konferanser, sier daglig leder i Evangeliesenteret, Trond Palmgren Eriksen.

Evangeliesenteret vil sende times programmer hver lørdag kl.12 og kl.19 og søndag kl.12 og 19:30. Lise Karlsens program, Ønskesangen, vil bli sendt på lørdag. Søndagene vil det bli møter med forkynnelse, sang og vitnesbyrd. 

Daglig leder i Kanal 10, Øyvind Rygg, og programsjef, Elisabeth Mork, ser også fram til samarbeidet. 

  Vi gleder oss. Det mest dyrebare med å få med Evangeliesenteret er å vise hva Gud gjør i disse menneskenes liv, blant annet gjennom de sterke vitnesbyrdene. Vi har bestandig vært imponert over hva Gud gjør i Evangeliesenteret, sier Øyvind Rygg. 

– Det blir en stor velsignelse å få Evangeliesenteret som en ny sendepartner hos oss. Vi gleder oss til å vise frem dette viktige arbeidet, vitnesbyrdene, og det å stå sammen for å utbre Guds rike og vise kristenheten mer av hva Gud gjør i landet vårt, sier Elisabeth Mork. 

Kanal 10 finnes på parabolantenne om man bruker Canal Digital. Velg kanal 182. På kabel-TV finnes Kanal 10 på følgende plasser: 

  • Get (kanal 116) Canal Digital/Te-We/Telenor (Kanalnr. 321)
  • Altibox
  • Apple TV-boks. 
  • Nextgentel kommer i juni