I påsken mottok Evangeliesenterets kontaktsenter i Oslo et stort lass med klær, fra menigheten Intro.

Tekst: Marit Joys Wigart.

– Det arbeidet Evangeliesenteret gjør for folk på gata i Oslo, med Stian Ludvigsen og teamet hans i bresjen, er helt enestående, sier David Hasseløy.

Han er campuspastor for menigheten Intro, i Oslo.

– Vi ser det som en flott kontakt ut mot byen og vi vet at de vil hjelpe de som behøver det mest, sier campuspastor i Intro Oslo, sier han.

Menigheten Intro er grunnlagt av Jostein og Brit Krogedal og har i dag ni forskjellige campuser i Norge. Som en del av deres City Care program, et lokalt sosialt engasjement der menigheten søker å møte menneskers behov, bestemte de seg for å gi en påskegave til Evangeliesenterets kontaktsenter i hovedstaden.

Takknemlig

Bestyrer ved Evangeliesenterets kontaktsenter i Oslo, Stian Ludvigsen, er svært takknemlig for gaven.

– Dette betyr utfattelig mye, for vi gir klærne til de som trenger det mest. Å se folk som fryser få en jakke varmer ikke bare den som får jakka, men også oss som får gi den jakka. For det er bare vondt å se på at folk fryser fordi de ikke har klær, sier Stian.

– Hvordan kommer disse klærne til å deles ut?

– Vi kommer til å dele ut disse klærne til én og én, til de som vi ser trenger dem aller mest, og til dem som spør oss om klær, forteller Stian.

Bildet: Renate Iversen Tørvi, er en av mange engasjerte i Intro City Care. Her med Intros påskegave til Evangeliesenteret: Klær til hovedstadens utslåtte.