– Jeg tror jeg må kunne si at det nærmeste en kommer himmelen, det er å være til stede på Evangeliesenterets landsstevne.

Av: Bjørn Gjellum.

Hallvard Hasseløy åpnet med disse ordene, da han som første taler satte under årets landsstevne, talte til forsamlingen i salen på Østerbo og seere av TV Visjon Norge søndag 23.juli.

– Jeg gleder meg alltid over å bli invitert til å tale nettopp på dette stevnet, sa Hasseløy.

Bønn og lovsang

Men før Hallvard Hasseløy kom til, hadde daglig leder i Evangeliesenteret Trond Palmgren Eriksen innledet. Han så fram til årets landsstevne, men hadde en melding til å komme med.

– Vi har forut for landsstevnet 2017 hatt noen dager med bønn og lovsang. Dette har vært fantastiske dager med utrolige gode opplevelser. Disse dagene har gitt et løft, og vi bærer dem med videre inn i selve landsstevnet, sa Palmgren Eriksen.

Mange har stått på

Det er gjort veldig mye arbeid på Østerbo i forkant, for å legge alt best mulig til rette for ladsstevnedeltakerne. Bestyrer Kjetil Sterri-Mørch roste blant annet dette i sin velkomsthilsen.

– Først vil jeg ønske alle velkommen til årets landsstevne her på Østerbo. Jeg håper alle vil få noen gode dager og gode opplevelser mens de er her på Evangeliesenteret under landsstevnet. Vi som jobber her til daglig har etter beste evne stått på, for å legge alt til rette så alle skal få det bra. Jeg vil takke alle ansatte og frivillige som har bidratt under forberedelsene, og som vil ha sine oppgaver under stevnet. Og ellers ønsker jeg hjertelig velkommen til alle sammen, sa bestyrer Kjetil Sterri-Mørch.