100% stilling som kjøkkenleder – Varna
Søknadsfrist: 15/10/21
Stillingsprosent: 100
Send søknaden til: karin.alexandersen@evangeliesenteret.no
Sentrale arbeidsoppgaver :
- Lede institusjonskjøkkenet på Varna Evangeliesenter
- Utarbeide meny og følge de retningslinjer som er utarbeidet for kjøkken og hygieneforskrifter.
- Ansvar for innkjøp av matvarer – herunder økonomiforvaltning kjøkken, tilberedning av mat og påfølgende etterarbeid.
- Benytte Matsentralen og de avtalene Evangeliesenteret har inngått der
- Ansvar for oppfølging av ev. lærlinger
- HMS forskrifter
- IK mat system
- Utarbeider turnus for kjøkken
- Sammen med det øvrige personalet, være en veileder for beboere i arbeidstrening.
- Andre forefallende oppgaver på kjøkkenet.
Ønskede kvalifikasjoner:
- Fagbrev i institusjonshusholdning, evt. kokkefag hotell/maritim eller tilsvarende lang kjøkkenpraksis.
- Mestre oppgaver i storhusholdning med fokus på våre beboeres behov for sunn og variert kost.
- God arbeidsmoral, og være en positiv miljøskaper på kjøkkenet
- Det er egen arbeidsinstruks for stillingen.
- Ordnede arbeidsforhold.
- Inneha ledelseskompetanse for kjøkkendrift
Last ned stillingsannonsen
Andre ledige stillinger:
