100% stilling som kjøkkenleder – Varna

Søknadsfrist: 15/10/21
Stillingsprosent: 100
Send søknaden til: karin.alexandersen@evangeliesenteret.no

Sentrale arbeidsoppgaver :

  • Lede institusjonskjøkkenet på Varna Evangeliesenter
  • Utarbeide meny og følge de retningslinjer som er utarbeidet for kjøkken og hygieneforskrifter.
  • Ansvar for innkjøp av matvarer – herunder økonomiforvaltning kjøkken, tilberedning av mat og påfølgende etterarbeid.
  • Benytte Matsentralen og de avtalene Evangeliesenteret har inngått der
  • Ansvar for oppfølging av ev. lærlinger
  • HMS forskrifter
  • IK mat system
  • Utarbeider turnus for kjøkken
  • Sammen med det øvrige personalet, være en veileder for beboere i arbeidstrening.
  • Andre forefallende oppgaver på kjøkkenet.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Fagbrev i institusjonshusholdning, evt. kokkefag hotell/maritim eller tilsvarende lang kjøkkenpraksis.
  • Mestre oppgaver i storhusholdning med fokus på våre beboeres behov for sunn og variert kost.
  • God arbeidsmoral, og være en positiv miljøskaper på kjøkkenet
  • Det er egen arbeidsinstruks for stillingen.
  • Ordnede arbeidsforhold.
  • Inneha ledelseskompetanse for kjøkkendrift


Last ned stillingsannonsen