ES UNG

Vi sitter med en drøm om å se unge mennesker få livet sitt forvandlet av Jesus Kristus og gjennom det forandre verden. I over 37 år har vi jobbet med nettopp dette – å oppsøke, hjelpe og rehabilitere mennesker som har havnet i sosial nød på grunn av rus. Derfor ser vi også at behovet for gode miljøer blant unge trengs. Evangeliesenteret ønsker å stå i bresjen for nettopp dette og drømmen er å se en generasjon av ungdommer som velger å si nei når spørsmålet «vil du prøve?» kommer, og heller gjøre en forandring i den verden de lever i. 

Ennå er det håp! For alle, uavhengig av hvor du kommer fra, hva du har gjort eller hvor du befinner deg i dag. Ennå er det håp! La oss hjelpe de som trenger det mest, hjelpe de til et rusfritt liv og til å møte Jesus. Ennå er det håp!

 

Sjekk hvordan Nora og Sofia fra Helgeland Folkehøyskole opplevde å være på Evangeliesenterets kontaktsenter i Oslo!

RENATE UTBY

MARKEDSKOORDINATOR

LEDER FOR ES UNG

I januar 2020 startet ES UNG opp etter et halvt års tid med savn etter å engasjere ungdommer i Evangeliesenterets arbeid.

– Arbeidet er for bra til å overlate til den eldre generasjonen, det er så mange tidligere rusmisbrukere som trenger gode vennskap som ikke forbinnes med rus. Drømmen er å se en haug av unge mennesker ta eierskap til Evangeliesenterets visjon om å oppsøke, hjelpe og rehabilitere mennesker som har havnet i sosial nød som følge av rus. Vi trenger enda mer mangfold på ungdomsmøtene, i vennegjenger og i kirker. Sammen kan vi influere mennesker til å ta gode og sunne valg og forhindre at flere havner i dårlige miljøer.  

VI ER PÅ TISE

Støtt Evangeliesenteret ved å shoppe! På Tise finner du jevnlig nye (gamle) plagg fra våre bruktbutikker som du kan kjøpe!

PS. hvis du ikke vil vente til alt legges ut på Tise så kan du enkelt besøke våre bruktbutikker også!

DONER KLÆR TIL OSS!

En genial måte å støtte Evangeliesenteret på er å gi oss dine brukte klær som du ikke lengre bruker! På den måten kan vi selge det videre, inntekten går direkte til arbeidet og samtidig beskytter vi miljøet. Send oss en melding om du har en pose eller to med klær!

Share This