RENATE UTBY

MARKEDSKOORDINATOR

LEDER FOR ES UNG

I januar 2020 startet ES UNG opp etter et halvt års tid med savn etter å engasjere ungdommer i Evangeliesenterets arbeid.

– Arbeidet er for bra til å overlate til den eldre generasjonen for det er så mange folk som trenger gode vennskap utenfor rusmiljøet. Drømmen er å se en haug av unge mennesker ta eierskap til Evangeliesenterets visjon om å oppsøke, hjelpe og rehabilitere mennesker som har havnet i sosial nød som følge av rus. Vi trenger større mangfold på ungdomsmøtene, i vennegjenger og i kirker. Sammen kan vi influere mennesker til å ta gode og sunne valg og forhindre at flere havner i dårlige miljøer.  

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT OG FÅ INFO OM HVA SOM SKJER OG HVA VI JOBBER MED RETT INN I MAILEN DIN! 🎉🎉 

NYHETSBREV

* indicates required

Dersom du er interessert i å motta vårt nyhetsbrev er du kanskje også interessert i å høre fra oss på andre måter? Kryss av for hvor du samtykker til å motta informasjon fra oss:

Du kan når som helst melde deg av.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

VIPPS DIN GAVE TIL ES UNG
503530

VI ER PÅ TISE

Støtt Evangeliesenteret ved å shoppe! På Tise finner du jevnlig nye (gamle) plagg fra våre bruktbutikker som du kan kjøpe!

PS. hvis du ikke vil vente til alt legges ut på Tise så kan du enkelt besøke våre bruktbutikker også!

DONER KLÆR TIL OSS!

En genial måte å støtte Evangeliesenteret på er å gi oss dine brukte klær som du ikke lengre bruker! På den måten kan vi selge det videre, inntekten går direkte til arbeidet og samtidig beskytter vi miljøet. Send oss en melding om du har en pose eller to med klær!

Share This