GJØR EN FORSKJELL

BLI MED OSS

Evangeliesenteret har rundt 150 frivillige som hjelper til på landsstevnet vårt, i bruktbutikkene, på kontaktsenterene og som kontakter for tidligere beboere hos oss. Vi i Evangeliesenteret jobber for at stadig flere mennesker som har et rusmisbruk skal bli fri. For å gjøre dette trenger vi frivillige som ønsker å gi av sin tid til å gjøre arbeidet bedre. Takk for det du ønsker å bidra med!

KONTAKTSENTER

Våre kontaktsentre er vår utstrakte hånd til mennesker i nød. Her kan rusavhengige komme til et varmt måltid, inkluderende fellesskap og få hjelp til å dra til rehabilitering. Her kan du bidra på flere ulike måter.

ES KONTAKT

Som ES-kontakt er du en venn og støtte for tidligere rusavhengige, spesielt i ettervern-fasen – i ditt nærområde! 

PRAKTISK ARBEID

Som en veldedig organisasjon har vi ofte behov for hjelp til å reparere og/eller utvikle våre bygg. Vi trenger hjelp med både enkle håndverkertjenester og fagarbeid som snekring, rørlegger og elektroarbeid, lydmiksing, mathenting, dugnad for å hjelpe rehabiliterte med flytting og annet. 

MEDIA

Hver uke skjer det ting i evangeliesenteret som vi ønsker å dele med andre, derfor er det behov for fotografer som kan kapre disse øyeblikkene gjennom film og foto. 

BRUKTBUTIKK

Våre bruktbutikker har stadig bruk for medarbeidere, sjåfører og reparatører. 

MELD DEG PÅ HER
Share This