Sportsbutikken, 123 friluftsliv, i Halden, ga nylig bort en hel skaphenger med treningsutstyr til Østerbo idrettsforening. 

Tekst: Marit Joys Wigart
Foto: Østerbo Idrettsforening 

Da sportsbutikken, 123 Friluftsliv, i Halden skulle legge ned sykkelavdelingen sin, bestemte de seg for å gi store mengder av treningstøyet og utstyret som en gave til Østerbo idrettsforening: t-skjorter, gensere, sykkelshorts, bukser, jakker, luer, hansker, drikkeflasker, lappesaker, pumper og sykkelvesker, for å nevne noe. Treningsutstyret fylte en hel skaphenger. 

– Dette betydde veldig mye for oss og vi setter stor pris på gaven. Beboerne våre ble kjempeglade. De har nå fått seg bra utstyr som de kan bruke i alle sesonger og det nye utstyret vil skape enda mer treningsglede, sier bestyrer på Østerbo, Kjetil Sterri-Mørch, som leder Østerbo idrettslag sammen med kollega, Bjørn Røyndal.  

Østerbo idrettsforening har dessuten fordelt utstyret godt og sendt store deler videre til Evangeliesenterets sentre på Varna, Fjordtun og Svene slik at beboerne der også har fått del i gaven. 

– Treningstøyet har nådd en stor gruppe folk, så dette var veldig flott. En stor takk til 123 friluftsliv i Halden for deres raushet, sier Sterri-Mørch.