START INNSAMLINGEN PÅ FACEBOOK!

Det er lett å komme i gang! 

Med noen få klikk kan du lag en digital innsamlingsaksjonen på Facebook. Start din kampanje ved å trykke på linken under og på «Samle inn penger»

 

Fyll ut skjemaet

Noen tips:

Kreative innsamlinger

Noen velger å ha kreative innsamlinger, mens andre skriver en enkel tittel. «Jeg stopper å røyke om dere samler 3000 til arbeidet» eller kanskje «Jeg vokser beina om dere samler inn 1500 til Evangeliesenteret».

Skriv en personlig tekst om hvorforfor du vil støtte nettopp Evangeliesenteret.

Kanskje har du eller noen i din krets selv fått hjelp? Kanskje har du lest en sterk historie i vårt blad eller på et av våre tv-program? Noen har også fått rusproblematikk på hjertet. 

Velg blant våre forsidebilder

Vi har en rekke bilder tilgjengelig, velg en som du selv liker – eller kanskje vil du laste opp ditt eget (trykk rediger, deretter last opp).

DEL MED DINE VENNER!

Knytt vennene dine til saken din, og få støtte fra folk overalt på Facebook!

Viktig informasjon til alle som gir gjennom Facebook!

 

Vi er så takknemlig for alle som gir til vårt arbeid gjennom Facebook. Alle pengene som samles inn går direkte til vårt arbeid, og bidrar derfor til å forandre liv.
Vi vil likevel informere om at gaver som kommer inn til oss gjennom Facebook ikke står registrert med navn. Det betyr at vi får ikke registret din gave under ditt navn i vårt register.
Ønsker du skattefradrag på din gave, eller ønsker du at det du gir blir registrert på deg i vår register så kan du gjøre følgende:
1. Ta et bilde av din innsamlingsaksjon/gave med mobilen din, denne vil fungere som en kvittering.
2. Send bildet til post@evangeliesenteret.no og fortell oss hva det gjelder.
Share This