FOREBYGGENDE

Som endel av vårt forebyggende arbeid jobber vi med møtevirksomhet, undervisning og kurs i rus. Vårt ønske er at disse møtepakkene vil hindre at mennesker havner i rus og at flere vil engasjere seg i arbeidet vårt i kampen mot rusavhengighet. Vi vet at ikke alle aldersgrupper og miljøer er like, derfor tilbyr vi ulike møtepakker skreddersydd til dine ønsker og behov. Under kan du se noen eksempler på pakker vi tilbyr.

MØTEPAKKER

 

 

Vi ønsker å besøke din menighet for å informere din familie om hvorfor vi gjør det vi gjør og hvordan andre kan bli med å gjøre en forskjell. Vi tilbyr alt fra full møtepakke med eget lovsangsteam, kollekt, vitnesbyrd og preken til enkle pakker som kun inkluderer filmer om arbeidet vårt som kan vises under møte.

UNDERVISNING

 

 

Vi tilbyr undervisning til ungdomsskoler, vidregåendeskoler, høyskoler, bibelskoler og folkehøyskoler. Her vil vi gå dypere inn i arbeidet vårt og rusproblematikken. Samtidig vil vi engasjere studenter til å gjøre en forskjell for de minste i samfunnet vårt.  

KURS

 

 

Er du en organisasjon som ønsker å vite mer om rusproblematikken, statistikker og hvordan man kan gjøre en forskjell for de svakeste i samfunnet vårt? Vi tilbyr oss å kurse deg og dine kolleger i nettopp dette. 

ER DETTE INTERESSANT FOR DEG?

Share This