Lørdag 31. oktober arrangerte Evangeliesenteret Håp for byen i Sarpsborg. Et stort antall frivillige var med og bidro. 

Tekst: Marit Joys Wigart
Foto: Sandra Eriksen 

Rundt 20 frivillige stilte opp på lørdag for å bidra under Håp for byen-kampanjen i Sarpsborg. Målet for dagen var å dele ut mat, være tilgjengelig for samtaler, og formidle håp og godhet til byen.

– Vi samlet oss i menigheten Bless sine lokaler klokken elleve for å planlegge dagen, delegere oppgaver og be sammen. At så mange kom for å være med å gjøre noe godt for byen, var veldig hyggelig og positivt å se, sier prosjektleder for Håp for byen, Sandra Marie Eriksen. 

De frivillige kom fra flere ulike menigheter, deriblant Bless, Betania Klavdestadhaugen, Norge for Kristus og Filadelfia. Også elever fra Evangeliesenterets bibelskole på Varna var med og bidro. 

Arrangementet ble holdt på torget i Sarpsborg fra klokken ett til tre. 

– Vi delte ut mat, vafler og kaffe og fikk gode samtaler med mennesker. Vi delte vitnesbyrd i mirkofonen og Vegard Gransjøen og Alice Sterri-Mørch sto for live musikk. Den eneste ulempen var at vi var litt uheldige med været, og derfor var det ikke så mye mennesker i gatene, men noen kom og lyttet, ei ønsket å engasjere seg frivillig i arbeidet vårt, og flere rusavhengige kom og fikk mat. På kvelden inviterte vi til gudstjeneste i Bless, forteller Sandra Eriksen.