TESTAMENTARISKE GAVER

ETTERLAT EN GAVE MED BETYDNING!

Er du en av dem som vurderer å gi deler av din arv til en av dine hjertesaker?

Norsk arvlov sikrer at det aller meste av din arv går til dine nærmeste, men stadig flere ønsker også å sette noe til side. Det er veldig individuelt hvilke ønsker man har for sin egen arv – hva ønsker du?

Vi er takknemlige og ydmyke over alle som velger å gi til Evangeliesenteret. Både små og store gaver er med på å gjøre en forskjell for noen av dem som sliter mest i Norge.

Om du vurderer å gi deler av din arv til Evangeliesenteret kan du ha en uforpliktende samtale med vår daglig leder Trond Palmgren Eriksen er tilgjengelig på tlf. 91880940.

Siste artikler:

Aktivitetsdag på Østerbo

De måtte samarbeide og konkurrere på helt andre premisser enn de gjør til daglig – enten de var lærere, studenter, beboere eller ansatte. De tradisjonelle rollene gjaldt ikke. Det viste seg at beboere og studenter var sterkere, sprekere og mer veltrente enn sine akademiske overordnede. Dette er dagen for fysisk aktivitet – aktivitetsdag på Østerbo.

Syklet fra Østerbo til Lyngdal

I mai fikk miljøarbeider Frode Skjennum oppfylt sykkeldrømmen sin. Han og tre kamerater la ut på en over 40 mils langtur.  

Åpner kontaktsenter i Norges eldste by

Mandag 26. august åpner Evangeliesenteret kontaktsenter i Tønsberg. Allerede før sommeren begynte bestyrer og medarbeidere å samle seg i bønn for byens rusavhengige.

Share This