Årets juleaksjon - Gi julen videre

Du er invitert til å gi julen videre til de som ellers blir glemt i julestria.

Mens noen legger seg med hodet fult av alt man skal rekke, ligger andre gatelangs og fryser. De venter ikke på julestemningen, eller freden som omsider skal senke seg - for julefreden er ikke en selvfølge for alle.

I Norge finnes det flere tusen mennesker med en rusavhengighet. For mange av dem innebærer julen kalde, lange dager på gata. Alene, med et mål: å få samlet nok penger til neste skudd. Mennesker som ikke kjenner til noe annet, mennesker som ble avhengig fra første stund, mennesker som kommer fra ødelagte hjem, mennesker man ikke ante ville havne på denne siden av samfunnet. De finnes - men ser du dem?

Evangeliesenterets kontaktsenter er for mange rusavhengige et hjem. I samarbeid med matsentralen deler vi ut rundt 850 tonn med overskuddsmat i året gjennom våre 18 lokasjoner. Senteret tilbyr også varme klær, et varmt lokale og mennesker som bryr seg. Her får de tilbud om å et nytt og bedre liv ved å bli rusfri hos Evangeliesenteret.

"Frykt ikke! Se, jeg forkynner dere en stor glede, en glede for hele folket: I dag er det født dere en frelser i Davids by; han er Messias, Herren."

I desember ønsker vi å sette fokus på mennesker som ellers blir glemt i julestria. Vi ønsker å dele julens gode budskap om Frelseren som ble født for deg og meg. Med høye strømpriser, og mangel på støtte fra kommune og stat så er det vanskeligere enn noen gang å drive kontaktsentre i Norge.

Ved å gi 250 kroner sikrer du mat for en rusavhengig i hele desember.

Du kan gi på følgende måter:

1. Gjennom nettsiden, se Gi en gave i menyen.

2. Vipps til 27755

3. Kontonummer: 2801.44.77960

Husk i alle tilfeller å markere gaven din med "jul".

Tusen takk for det du gir <3

Gi en gave
Bli fast giver