Bli med på årets høydepunkt!

Evangeliesenterets landsstevne på Østerbo blir arrangert 23. – 30. juli i år. Ta med hele familien og bli med på en uke fylt av glede, sang, musikk, undervisning, vitnebyrd og sosialt fellesskap!

 

Tekst: Dag Buhagen

Foto: Dag Buhagen / ES Media/TV

 

– Vi har store forventninger til årets stevne. Dette er andre året etter pandemien, og vi håper derfor på enda flere besøkende i år, sier stevneleder, Anne Jorid Isaksen.

Årets stevne går av stabelen 23. — 30. juli. Isaksen avslører at det i år blir noen endringer av programmet i forhold til tidligere år.

– Det blir noe færre møter. I fjor hadde vi hele 20 møter, men i år blir det 14. Vi har morgen- og kveldsmøter, men bytter ut ettermiddagsmøtene med én til to valgfrie seminarer de fleste dagene. Det blir derfor fortsatt noe undervisning på ettermiddagen for de mest ivrige, sier hun.

– Endringene av programmet har ikke noe med at vi reduserer stevnet, men vi ønsker å utvikle oss til å bli enda bedre. Vi vil at folk skal få mer tid til å nyte det sosiale fellesskapet i sammen og har derfor satt av mer rom for dette. Det er noe som vi også har fått tilbakemeldinger fra folk om. De har savnet litt mer tid i sammen.

 

Variert program

Selv om landsstevnet ble arrangert for første gang i 1992, feirer Evangeliesenteret 40-årsjubileum i år, noe som også vil prege stevnet. Lørdag 28. juli blir det ekstra fokus på jubileet. Det blir «tilbakeblikk» med Lise Karlsen, og daglig leder Trond Palmgren Eriksen preker på kveldsmøtet.

Andre talere som kommer er Halvard Hasseløy, Hanne Sørmo Holstad, Erlend Indegaard, Pål Andre Joys Wigart, Thomas Neteland, Sylvia Rølleid Gjekstad, Sigurd Bylund, Jorun Godø, Glenn Duseund Fossengen, Jørn Strand, Øystein Gjerme og Egil Svartdahl. I år blir det også besøk fra London når pastor Dennis Greenidge preker onsdag kveld.

- Ellers blir det mye sang og musikk og som alltid mange flotte vitnesbyrd!

 

Hele familien

Evangeliesenteret ønsker også at landsstevne skal være et arrangement for hele familien.

- Vi har lyst til å satse litt mer på barn- og ungdom som vil ha sine egne møter. Familiepastor i Betania Grimstad, Kamilla Austefjord, er med å leder barnemøtene. Der blir det mye lek og moro! Ungdomsmøtene ledes av Andreas Tegnander, fra Filadelfia Holmestrand.

- Alle møtene er gratis, men skal du overnatte på campingplassen må du betale.

 

P.S.

Fra fredag 21. til søndag 23. juli blir det også arrangert et «forstevne» med mye fokus på bønn og lovsang. Det vil finne sted i Evangeliekirken Østerbo og blir en flott oppladning til uka som kommer.

Gi en gave
Bli fast giver