En sjel er mer verdt enn hele verden

Vi skriver 2023, og et nytt ubrukt år ligger foran

Lite vet vi hva det vil bringe, men når vi holder oss til Jesus og lever i troen på Han, vet vi Han er med og det gir trygghet!

Denne julen ble velsignet slik som vi også har opplevd tidligere, med mat og gaver til alle, og Jesus var selvfølgelig i sentrum for vår feiring. For noen var dette den første julen som rusfri og med Jesus i hjerte. Mennesker som har levd et liv i mørket og som har opplevd lyset i sitt liv.

Første julefeiring på Evangeliesenteret var julen 1983 og huset ble fult for vi hadde også rukket å reise ned til Oslo, i strøket hvor det var mange som trengte hjelp, og inviterte de med på å feire julaften, noe som gjorde at huset ble fult. Vi var spent på om det ble nok til alle, men Jesus velsignet så det ble mat og gaver til alle - det ble også noe til overs.

Tusen takk

Nå har vi 18 kontaktsenter rundt i Norge som har delt ut mat og gaver til hjelp for mange og de som ikke hadde noe sted å være i høytiden, tok i mot tilbudet om å tilbringe julen hos oss. Dette hadde ikke vært mulig om det ikke var for din gave og støtte, det være seg i form av midler, mat og gaver.

Vi sender deg en spesiell takk og med ønske om Guds velsignelse inn i dette nye året!

Ennå er det håp!

"En sjel er mer verdt enn hele verden"

Hilsen

Lise Karlsen

Grunnlegger av Stiftelsen Evangeliesenteret.

Gi en gave
Bli fast giver