Evangeliesenteret er en kristen ideellstiftelse med hovedformål å oppsøke, hjelpe og rehabilitere mennesker som erkommet i sosial nød på grunn av misbruk av rusmidler. Virksomheten er landsomfattendeog blir ledet fra hovedkontoret i Moss.

 

---------------------------------------------------------------------------------------

 

Evangeliesenteret Rehabiliteringsenteret Varna

Storkjøkken søker kokk 100% stilling

--------------------------------------------------------------------------------------

 

Sentralearbeidsoppgaver i samarbeid med kjøkkenleder:

 

  • Ansvar for tilberedning av mat til     måltidene for beboere og ansatte.
  • Ansvar for renhold av kjøkken og     spisesal.
  • Utarbeide meny og ha kontroll på     varelager
  • Medansvar og veileder for lærlinger     og beboere i arbeidstrening.
  • Ha kunnskap om IK-mat system.
  • Andre forefallende oppgaver på kjøkkenet.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Fagbrev i Ernæringskokk/     Restaurantkokk er ønskelig, men ikke ett krav.
  • Ha relevant arbeidserfaring og kunnskap
  • Mestre oppgaver i storhusholdning med fokus på våre beboeres behov for sunn og variert kost
  • God arbeidsmoral, klare å jobbe selvstendig, være en positiv miljøskaper på     kjøkkenet og samarbeidsvillig.
  • Evne til å ha god dialog med mennesker som er i vanskelige situasjoner.

 

CV med søknad sendes til:

Stiftelsen Evangeliesenteret
Postboks 1, 1501 Moss

v/personalleder Karin SofieAlexandersen, (tlf 405 52 205,)

E-mail:
karin.alexandersen@evangeliesenteret.no.

 

Spørsmål knyttet til stillingen kan rettes til:
leder v/ Varna:
Sandra M. Eriksen, tlf:404 69 464.

 

Lønn etter tariffavtaleVirke/Lo

       

 

Søknadsfrist:10.12.2025

     

Sentralearbeidsoppgaver i samarbeid med kjøkkenleder:

 

  • Ansvar for tilberedning av mat til     måltidene for beboere og ansatte.
  • Ansvar for renhold av kjøkken og     spisesal.
  • Utarbeide meny og ha kontroll på     varelager
  • Medansvar og veileder for lærlinger     og beboere i arbeidstrening.
  • Ha kunnskap om IK-mat system.
  • Andre forefallende oppgaver på kjøkkenet.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Fagbrev i Ernæringskokk/     Restaurantkokk er ønskelig, men ikke ett krav.
  • Ha relevant arbeidserfaring og kunnskap
  • Mestre oppgaver i storhusholdning med fokus på våre beboeres behov for sunn og variert kost
  • God arbeidsmoral, klare å jobbe selvstendig, være en positiv miljøskaper på     kjøkkenet og samarbeidsvillig.
  • Evne til å ha god dialog med mennesker som er i vanskelige situasjoner.