Evangeliesenteret er en kristen ideellstiftelse med hovedformål å oppsøke, hjelpe og rehabilitere mennesker som erkommet i sosial nød på grunn av misbruk av rusmidler. Virksomheten er landsomfattendeog blir ledet fra hovedkontoret i Moss.
---------------------------------------------------------------------------------------
Evangeliesenteret Rehabiliteringsenteret Varna
Storkjøkken søker kokk 100% stilling
--------------------------------------------------------------------------------------
Sentralearbeidsoppgaver i samarbeid med kjøkkenleder:
- Ansvar for tilberedning av mat til måltidene for beboere og ansatte.
- Ansvar for renhold av kjøkken og spisesal.
- Utarbeide meny og ha kontroll på varelager
- Medansvar og veileder for lærlinger og beboere i arbeidstrening.
- Ha kunnskap om IK-mat system.
- Andre forefallende oppgaver på kjøkkenet.
Ønskede kvalifikasjoner:
- Fagbrev i Ernæringskokk/ Restaurantkokk er ønskelig, men ikke ett krav.
- Ha relevant arbeidserfaring og kunnskap
- Mestre oppgaver i storhusholdning med fokus på våre beboeres behov for sunn og variert kost
- God arbeidsmoral, klare å jobbe selvstendig, være en positiv miljøskaper på kjøkkenet og samarbeidsvillig.
- Evne til å ha god dialog med mennesker som er i vanskelige situasjoner.
CV med søknad sendes til:
Stiftelsen Evangeliesenteret
Postboks 1, 1501 Moss
v/personalleder Karin SofieAlexandersen, (tlf 405 52 205,)
E-mail:
karin.alexandersen@evangeliesenteret.no.
Spørsmål knyttet til stillingen kan rettes til:
leder v/ Varna:
Sandra M. Eriksen, tlf:404 69 464.
Lønn etter tariffavtaleVirke/Lo
Søknadsfrist:10.12.2025
Sentralearbeidsoppgaver i samarbeid med kjøkkenleder:
- Ansvar for tilberedning av mat til måltidene for beboere og ansatte.
- Ansvar for renhold av kjøkken og spisesal.
- Utarbeide meny og ha kontroll på varelager
- Medansvar og veileder for lærlinger og beboere i arbeidstrening.
- Ha kunnskap om IK-mat system.
- Andre forefallende oppgaver på kjøkkenet.
Ønskede kvalifikasjoner:
- Fagbrev i Ernæringskokk/ Restaurantkokk er ønskelig, men ikke ett krav.
- Ha relevant arbeidserfaring og kunnskap
- Mestre oppgaver i storhusholdning med fokus på våre beboeres behov for sunn og variert kost
- God arbeidsmoral, klare å jobbe selvstendig, være en positiv miljøskaper på kjøkkenet og samarbeidsvillig.
- Evne til å ha god dialog med mennesker som er i vanskelige situasjoner.
-01.png)